Ute-fritids-messe

4000 kvm med salgsutstilling og rundt 7000 besøkende på Ute-Fritid messen i Stavanger forum 22-24 mars.

Her er et referat fra Amalie som hjalp til alle dager og skaffet oss god inntekt på loddsalget:

En kjempefin messe med kafe, boder og mye godt humør.

Mange store og små interesserte folk som ville komme innom og se og lære litt om disse vakre skapningene. 

Vi i Stuefuglklubben hadde mange fine fugler og volierer.

Mange andre spennende boder som var veldig fine og lærerike. Vi hadde da en TV med litt videoer fra youtube og litt andre snutter av at vi hånd mater og tar på ringmerker, noen snutter fra stokka sykehjem. Vi hadde et veldig godt loddsalg med mange fine gevinster. Vi hadde et par med rødvinget, parakitter, sebrafinker, Gouldsamadiner, en blå Rosella, en undulat, rosa Bourkes og Noahs tamme og snakkende amazonpapegøye som fikk mange store og små til å bli mer interessert og komme bort for å snakke å lære mer. Vi hadde også noen blader som viste litt mer av hva vi gjør i hobbyen vår og litt sånn praktisk info om klubben vår.

Mange andre kjekke boder og mye prat og glede og mange fine planter rundt om kring på denne messen. Mange barn synes det var kult å se papegøyer og mange andre typer fugler, for det er ikke alle som har sett papegøyer og andre fugler på ekte, for som regel ser man de jo på tv eller i utlandet. Og barna dro rundt foreldrene fra bod til bod. Vi hadde bodd nr. 169 (Det var rundt 70 boder). Så vi er veldig takknemlig for at vi fikk være 1 av de 70 som fikk stille ut på denne messen i denne helgen (uke 12). Vi hadde en helt grei og romslig plass vil jeg si, nesten rett ved siden av inngangen, ca 30m2.

Det var mange kjekke foredrag, og alle var i et godt smilende humør, i hvert fall gjestene og det er vi jo glade for.

Veldig kjekt at så mange fra klubben og så mange kjente kom å ville se og lære om fuglene våre.

Det var alt fra flaggstenger til Jacuzzi, så det var mange ting man kunne se på og lære om.

Jeg vil selv si at jeg synes at det var en kjekk messe og at alle som var der var glade og i smilende humør, og det liker vi jo å se. 

Jeg vil si at det er mange som kommer bort til vår bod og spurte oss om ting de gjerne vil vite om denne hobbyen vi holder på med, og det synes vi jo bare er kjekt for vi vil jo alltid ha flere folk med oss.

Vi har også med oss noen pokaler og premier som disse fuglene har vunnet på tidligere utstillinger. Jeg hadde laget en liten plakat med våre adresser og logoer til sosiale medier. Vi hadde også en veldig stor plakat med vår klubb informasjon på.

Vi er veldig takknemlig for at vi fikk lov til å komme å vise hva vi virkelig holder på med for vi holder på med en ganske stor hobby egentlig.

Dette bør de jo nesten ha hvert år synes jeg, men jeg tror bare det er hvert andre år.

Mange som solgte planter og andre ting, men også mange som bare var der for å vise frem og for å gi glede og humør.

Jeg tror alle fra klubben som var der synes det var kjekt men vi kunne til neste gang fått litt større plass til å ha litt mer fugler og volierer med oss, for mange var det ganske så spennende. 

Mange nye ting å lære og mange forskjellige hageting.

Vi har et utstillingsbur til småfugler/spissnebb, undulater i utstillingsbur og et utstillingsbur/voliere til parakitter og papegøyer.

Mange kjekke ting og mye som har med hage og fritid og hobby.Store planter og trær rundt på hele messen, veldig kjekt å få litt farger frem og å se at fargene kanskje gjør en liten forskjell på messen, men det var en kjempekjekk messe!

Kjell hiv seg på loddsalget, der Amalie har full kontroll